Seizoen 2023-2024

HondNu de succesvolle revue en de eveneens succesvolle voorstelling VAAG afgelopen zijn is het tijd om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan.

De leescommissie heeft een aantal voorstellingen gelezen en heeft weer een uitdagende keuze gemaakt.

De keuze is gevallen op ‘Woef Side Story‘ van het Ro-theater. De eerste bijeenkomst ligt inmiddels achter ons. Daarbij mochten we ons verheugen op een flink aantal jonge talenten vanuit de Revue, die onze vereniging willen gaan versterken.

Waf-waf!  ‘Woef Side Story’ gaat een voorstelling worden met een meeslepend liefdesverhaal tussen twee viervoeters, maar niet zonder de nodige hindernissen. De twee verschillende rassen worden verliefd op elkaar en raken verwikkeld in de strijd tegen een groep straathonden. Een sensatie, met emoties die hoog op kunnen lopen, wellicht zelfs met wat tranen van vreugde of verdriet bij het publiek. Maar ook een hartverwarmend verhaal. Dus als je op zoek bent naar een plezierige afwisseling van traditionele toneelvoorstellingen, dan raden we je zeker aan om naar onze voorstelling te komen. Nog wel even geduld. We beginnen net met de repetities.