Helaas Corona

In de afgelopen periode hebben we niets ten tonele kunnen brengen. Sinds de regels versoepeld zijn, zijn we begonnen om voor het komend jaar weer iets op te kunnen voeren. De eerste bijeenkomsten hierover liggen inmiddels achter ons en we kunnen melden dat er weer voorzichtig, maar evengoed met veel enthousiasme,  gewerkt wordt aan een verrassende voorstelling.
Zodra er meer hierover bekend is, kunt u dat hier vinden.

De Droom valt nog niet in duigen maar staat wel even stil. Uw favoriete toneelvereniging zal dit jaar geen voorstelling brengen. In verband met het coronavirus heeft ons bestuur besloten om de Midzomernachtsdroom door te schuiven naar 2022. Over eventuele voorstellingen voor die tijd houden wij u natuurlijk op de hoogte.

Onze spelers zijn, onder begeleiding van Pleunie Hoving, druk aan het werk geweest aan een nieuwe voorstelling. Het zou ‘Midzomernachtdroom’ van Shakespeare worden. Niet alleen de spelers, maar ook verschillende commissies hadden er al hard aan gewerkt. Want ook dit keer was het streven om het publiek te laten genieten van een fantastische voorstelling. Niet alleen qua spel, maar ook met prachtige kleding en verrassend decor.