Kleurwedstrijd

Kleurwedstrijd01

In september zijn op 9 basisscholen in de gemeente Gennep kleurplaten afgeleverd. Heel veel kinderen hebben hun creativiteit flink erop losgelaten, wat resulteerde in schitterend versierde kunstwerken. Nadat de kleurplaten eind september waren opgehaald, kon een vakkundige jury aan de slag. Na vele zweetdruppels en bijna slapeloze nachten lukte het uiteindelijk toch om per school 3 prijswinnaars aan te wijzen.

 

Op kermiszaterdag 15 oktober konden de kinderen naar het kermisterrein komen om te horen of ze een prijs hadden gewonnen. Voor de kinderen, die buiten de boot vielen, was er een leuke troostprijs. Onze éígen kunstenares tante Tilly (Yvonne Beeuwkes) deelde met veel verve de prijzen uit.

 

De andere prijswinnaars, die niet op kermiszaterdag konden komen, werden op school verrast door één van onze leden, die hen hun welgemeende prijs overhandigde. De meeste waren stomverbaasd, maar ook apetrots én blij met het prachtige cadeau. Ook nog dank voor de sponsoren Novita en Albert Heijn Van der Laan voor de korting en de gratis troostprijzen. Op de foto twee van de vele, gelukkige prijswinaars: Lennart (groep 4) en Sulaf (groep 6) van “De Vonder” uit Ven-Zelderheide.